Keskustalainen kansanedustaja Mikko Kärnä ja vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson ovat Twitter-sanasodassa keskustan kohutun tiekuvan takia.

Keskustasta vahvistetaan Uudelle Suomelle , että puolueen eilen jakama tiekuva ei ole otettu Suomessa. Jatkossa puolue kiinnittää kuvavalintoihin enemmän huomiota.

Li Andersson jakoi aiemmin Twitterissä Lapin Kansan uutisen, josta kuvakohu lähti.

– Kuva Suomen tiestöstä kaikille, joille tämä tuli yllätyksenä. Li Anderssonille ainakin tuli. Jos ei tullut, niin eilinen oli halpamaista, tviittaa Kärnä jakaen oman tiekuvansa.

– Suomen tiestön huono kunto ei ole yllätys kenellekään, Vas vaatinut lisäinvestointeja koko ajan. Hauskaa tässä oli Kepun kuva, Andersson vastaa.

Kärnä syyttää Anderssonia ”halpamaisen populismin” kuittaamisesta huumorilla.

Lapin Kansa uutisoi alun perin, että kohuttu tiekuva olisi otettu Venäjällä. Kuva on venäläisen valokuvaajan ottama, mutta varmuutta kuvan ottopaikasta ei ole. Keskustasta on kuitenkin vahvistettu se, että kuva ei ole otettu Suomessa.

Tiekuva liittyi liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin eilen julkaisemaan liikenneverkkohankkeeseen. Lue kaikki US:n uutiset hankkeesta tästä .

Lue seuraavaksi: Autoilun Live-laskuria pidetään kieroutuneena: ”Haluttu kaunistella lukuja”