Kuva: Clas von Bell / Autotoday
Kuva: Clas von Bell / Autotoday
Kuva: Clas von Bell / Autotoday
Kuva: Clas von Bell / Autotoday
Kuva: Clas von Bell / Autotoday

Opel on julkistanut uuden Opel Astran Suomen hinnat. Uusi Astra lanseerataan Suomessa lokakuun lopussa.

Uuden Opel Astran tuonti Suomeen alkaa kolmella bensiinimoottorilla ja kahdella dieselmoottorilla. Perusmoottorina on 1,0-litrainen kolmisylinterinen turbo, joka kehittää 77 kW (105 hv). Sillä varustettuna kulutus on 4,3 l/100 km ja CO2-päästöt ovat vain 99 g/km.

Opel Astran hinta tällä moottorilla Enjoy-varustein on 21 264 euroa. Vain 635 eurolla saa ECT-automaatin, jolloin kulutus putoaa desilitralla ja hiilidioksidipäästöt ovat enää 96 g/km.

Tuhannen euron lisähintaan (22 322 €) moottori vaihtuu 1,4-litraiseksi ja tehoa on 92 kW (125 hv). Tammikuussa alkaa automaattivaihteisen mallin tuotanto (25 020 €) jolloin teho on 110 kW (150 hv).

Dieselmoottorissa on voimaa Astra Enjoyssa 81 kW (110 kW) ja yhdistetty kulutus on ainoastaan 3,4 l/100 km (90 g/km). Tuolla moottorilla varustettuna hinta on 23 894 euroa. Automaattivaihteiston kanssa (25 614 €) moottori on 100 kW (136 hv) tehoinen.

Suomeen tuotavissa uusissa Astroissa ei ole enää Life-perusvarustelua, vaan kaikki meille tuotavat autot ovat vähintään Enjoy-tasoa. Niissä on vakiona muun muassa IntelliLink-multimedia 7-tuumaisella kosketusnäytöllä, bluetooth, ilmastointi, nahkaverhoiltu, lämmitettävä ohjauspyörä, sähkökäyttöiset ikkunannostimet kaikissa ovissa ja vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella.

Opel Astra Enjoy -malleihin saa Enjoy More -kampanjapaketin, jossa 495 eurolla (plus autovero) saa automaatti-ilmastoinnin, sadetunnistimen, pysäköintiavustimen eteen ja taakse ja paljon muuta.

Täydellisempi Innovation-varustetaso on kautta linjan noin 2 000 euroa kalliimpi ja sen yhteydessä 1,4 turbo- ja 1,6 CDTI -moottorit ovat tehokkaampia vaihtoehtoja myös käsivalintaisen vaihteiston kanssa.

Innovation-varusteluun kuuluvat muun muassa Opel Eye -etukamera (jossa ovat liikennemerkkien tunnistus, kaistalta poistumisen varoitus ja kaistavahti, turvaväli-ilmaisin, törmäyshälytys ja törmäyksen esto alhaisissa nopeuksissa), sähkökäyttöinen käsijarru, 17 tuuman kevytmetallivanteet, älyavain, automaatti-ilmastointi, lämmitettävä takaistuin.

Myös Opel Astra Innovationiin saa 495 euron (plus autovero) hintaisen kampanjapaketin, johon kuuluvat Navi 950 Intellilink, peruutuskameran sisältävä edistynyt pysäköintiavustin, tummennetut takaikkunat ja AGR-istuinpaketti (urheiluistuimien ja nahkaverhoilun kanssa).

Lisäksi Opel Astra Innovationiin saa Intellilux LED Matrix -valot 795 eurolla (plus autovero).

Uusi Opel Astra esitellään jälleenmyyjillä 23. - 25.10.

Lue tästä muut Opel-jutut.

Tilaa tästä Autotodayn ilmainen uutiskirje.