Punavuoressa, Siltasaaressa ja Kallion alueella liikkunut naistenahdistelija jäi kiinni lauantain vastaisena yönä, kun poliisi oli saanut ilmoituksia uusista ahdistelutapauksista.

Mies oli aiempien tapausten kaltaisesti lähtenyt seuraamaan yksin liikkuvia naisia ja ehdotellut näille seksuaalista kanssakäymistä. Viimeisessä tapauksessa hän oli tullut samalla ovenavauksella naisen kanssa rappuun ja käynyt tähän kiinni. Tultuaan torjutuksi mies oli poistunut paikalta.

Kiinniotto tapahtui Keskustan poliisipiirin ylikonstaapelin ollessa viimeisimmän tapahtumapaikan läheisyydessä Punavuoressa seuraamassa ympäristöä. Tekijä, 36-vuotias perheellinen mies otettiin saatujen tuntomerkkien perusteella kiinni autosta, jolla hän oli poistumassa tapahtumapaikan läheisyydestä. Tekijä oli ollut liikkeellä yksin ja selvin päin.

Poliisilla on tapahtumiin liittyen tutkittavana noin kaksikymmentä rikosilmoitusta, joiden lisäksi viimeviikkoisen tiedottamisen jälkeen on tullut useilta naisilta ilmoituksia, jotka eivät välttämättä täytä rikoksen tunnusmerkistöä tai jotka ovat asianomistajarikoksia eikä asianomistajalla ole asian suhteen vaatimuksia.

Kuulusteluissa mies on tunnustanut tapaukset. Tutkittavat rikokset ovat muun muassa kotirauhanrikkomisia ja raiskauksen yrityksiä.