Jalkapallon Veikkausliigan kaksi rahakkainta joukkuetta kohtasi torstaina Seinäjoella. Kotijoukkue SJK pelasi sarjakärki HJK:n kanssa maalittoman tasapelin.

Ylivoimainen mestarisuosikki HJK ei esittänyt parasta peliään. Se sai olla tyytyväinen, että taisteli edes 0-0 -tuloksen.

- Ei minulle oikein hyvät fiilikset tästä jäänyt, kun pelasimme aika huonon toisen puoliajan. Se oli meiltä sekava. Me ei saatu peliä samalla tavalla kontrolliin kuin ensimmäisellä puoliajalla, kommentoi HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo SJK:n verkkosivujen mukaan.

HJK on pelannut kaksi perättäistä maalitonta tasapeliä. 0-0 -tulokseen päättyi myös joukkueen viime lauantain ottelu vieraissa Kuopion Palloseuraa vastaan.

- 0-0 vieraspelissä SJK:ta vastaan, ei ole mikään katastrofitulos missään mielessä. Pariin peliin emme ole kuitenkaan tehneet maaleja se on se mitä meidän pitää vain tehdä määrätietoisesti töitä sen asian eteen. Toisaalta meitä vastaan ei ole myöskään tehty maaleja, joten olemme olleet aika solidi siinä asiassa, Lehkosuo totesi.

SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko ei ollut tulokseen täysin tyytyväinen.

- Olemme edelleen HJK:n takana, mutta heillä on yksi peli enemmän pelattuna. Mielestäni me tänään hävisimme kaksi pitettä, emme voittaneet yhtä. Pelaajani tekivät kuitenkin erinomaista työtä tänään. Nyt palauttelemme, paikkaamme haavat, ja menemme kohti seuraavaa ottelua, Eremenko sanoi seuransa verkkosivujen mukaan.

HJK:lla on neljästä ottelusta tilillään kahdeksan pistettä. Toisena sarjassa oleva SJK on pisteen perässä, mutta on pelannut yhden ottelun vähemmän.