Tampereen FC Ilves palasi jalkapallon Veikkausliigan kärkeen taisteltuaan tiistain kotiottelussaan 1-1 -tasapelin FC Hongan kanssa. Ilveksen Jair tasoitti 89. minuutilla. Hän varmisti maalillaan, että Ilves on yhä Veikkausliigan ainoa tappioton joukkue.

Ilveksen kilpeen tuli pieni tahra, sillä Hongan Borjas Martin onnistui ensimmäisenä pelaajana tällä kaudella tekemään maalin Ilveksen verkkoon. Ilves ehti pitää maalinsa tällä kaudella puhtaana kauden ensimmäiset 367 minuuttia.

Kauden pahin alisuorittaja HJK jatkoi räpellyksiään tiistaina Vaasassa. A-maajoukkuepelaaja Lassi Lappalainen oli maalannut HJK:n 55. minuutilla johtoon ja peli näytti selvältä. Kaan Kairinen otti 82. minuutilla toisella keltaisellaan kuitenkin punaisen kortin ja päästi VPS:n takaa-ajoon.

HJK:n Elderson pysäytti pallon kädellään rangaistusalueella ja sai punaisen kortin. VPS:n Jerry Voutilainen veti rankkarin yli ja HJK oli kahden pelaajan vajaalla yhä johdossa. Yliajan viidennellä minuutilla Hindrek Ojamaa tasoitti loppunumeroiksi kuitenkin 1-1:een.

HJK on pelannut kuusi perättäistä ottelua ilman voittoa. Sen peli yskii pahasti.

Erityisen pahasti HJK:lla tökkii maalinteko. Kahdeksassa ottelussaan se on tehnyt vain seitsemän maalia.

Silti HJK jatkaa sarjassa neljäntenä. Se on vain pisteen jäljessä Ilvestä, SJK:ta ja KuPSia. Sarjan kärjen tasaisuus voi vielä pelastaa HJK:n häpeältä.

Turussa FC Inter murskasi RoPSin 3-0. Maalinsa Inter teki ensimmäisen 25 minuutin aikana.

Kauden kolmannella voitollaan Inter nousi sarjataulukossa viidenneksi.