Jalkapallon Veikkausliigassa pelattiin lauantaina Helsingissä kärkiottelu. Surkeaa alkukautta pelaava hallitseva mestari HJK yritti pestä kasvojaan SJK:ta vastaan, mutta tulokset jäivät laihoiksi pelin päätyttyä 2-2.

Alkukierroksilla sukunimensä vastakohtana esiintynyt meksikolaishyökkääjä Marco Bueno maalasi HJK:n ensimmäisen puoliajan lopulla johtoon, mutta toisella puoliajalla SJK nousi Mehmet Hetemajn ja Serge Atakayin maaleilla 2-1 -johtoon. Maajoukkuepelaaja Lassi Lappalaisen tasoitusmaali yliajalla pelasti HJK:n täydelliseltä häpeältä.

SJK nousi voitollaan Veikkausliigan kärkeen. Kaikkien seurajohdon valmentajasekoilujen jälkeen Alexei Eremenko senior on saanut vakautettua seuran tilanteen.

HJK on pelannut seitsemän perättäistä ottelua ilman voittoa. Sarjataulukossa se on neljäntenä pisteen SJK:ta perässä, mutta HJK on pelannut muita joukkueita enemmän pelejä.

FC Honka pelasi Espoossa VPS:n kanssa 1-1 -tasapelin ja jatkaa sarjassa viidentenä pisteen HJK:ta perässä. VPS jatkaa voitoitta.

Sarjanousija KPV taisteli kotiavauksessaan maalittoman tasapelin FC Lahden kanssa. KPV:lle piste oli kauden toinen joukkueen jatkaessa sarjajumbona.

VPS ja KPV ovat ainoat joukkueet, jotka eivät ole voittaneet vielä yhtään ottelua.