26-vuotias H&M-johtaja kidnapattiin kolmas päivä helmikuuta. Eilen hänet löydettiin murhattuna, kertoo Aftonbladet.

Norjan poliisin hätänumeroon tuli helmikuun kolmannen päivän aamuna puhelu, jossa 26-vuotias Faiza Ashraf kertoi tulleensa kidnapatuksi työmatkallaan ja olevansa auton takakontissa. Kahden minuutin kuluttua puhelu katkesi. Kuuden minuutin kuluttua poliisi soitti takaisin. Ashraf kuiskasi, että kidnappaaja oli vaalea, lyhyttukkainen ja vanttera mies, joka sorti ärrää puhuessaan.

Kidnappaaja sanoi, ettei halua vahingoittaa Ashrafia, mutta että eräs pakistanilainen oli maksanut hänelle 120 000 kruunua (noin 12 000 euroa) kidnappauksesta. Ashraf kertoi myös, että eräs 28-vuotias mies oli ollut hullaantunut häneen jo pidemmän aikaa ja pelkäsi tämän olevan ryöstön takana. Sitten puhelu katkesi

Poliisi jäljitti Ashrafin kännykän Oslon esikaupunkialueelle, mutta mittavista etsinnöistä huolimatta naista ei koskaan löydetty.

Ennen kuin eilen, liki kolme viikkoa myöhemmin. Naisen ruumis löydettiin Askerista myöhään eilen illalla. Asker on suosittu ulkoilualue.

Ashrafin katoamispäivänä poliisi otti kiinni 28-vuotiaan, jonka nainen mainitsi puhelussaan. Mies on kieltänyt sekaantuneensa asiaan, mutta 10. päivä helmikuuta pidätettiin myös 25-vuotias mies. Poliisi epäilee häntä kidnappauksen tekijäksi.

Eilen illalla 25-vuotias murtui ja tunnusti kidnapanneensa ja murhanneensa H&M:llä osastopäällikkönä työskennelleen Ashrafin. Poliisi löysi hänen avullaan ruumiin.