Jalkapalloseura Valkeakosken Haka on kutsunut seuran osakkaat kokoukseen, jossa on seuran verkkosivujen mukaan tarkoitus käsitellä "FC Haka Oy:n taloudellista tilannetta ja toiminnan jatkamismahdollisuuksia". Hakan pääomistaja on baarikeisari Seppo "Sedu" Koskinen.

Seuran kutsusta ensin kertoneen Helsingin Sanomien paperiversion mukaan osa seuran kannattajista pelkää tämän tarkoittavan sitä, että seura ei kykenisi edes viemään parhaillaan pelattavaa kautta loppuun. Uusi Suomi ei sunnuntaina tavoittanut Koskista kommentoimaan, näyttääkö Hakan tilanne näin synkältä. Hakan muukaan johto ei ole kommentoinut konkurssiuhkaa.

Todennäköistä on, että kokouksen tarkoituksena on kerätä seuralle lisää pääomaa esimerkiksi suunnatulla osakeannilla. FC Haka Oy ilmoitti osakepääomansa menettämisestä Kaupparekisteriin tämän vuoden maaliskuussa.

Seuran rahat olivat loppu ja toiminta katkolla vuonna 2008, kun Koskinen ilmestyi entisen seuransa pelastamiseksi perustetun osakeyhtiön pääomistajaksi. Tämän jälkeen hän on sijoittanut rajusti tappiolliseen seuraan miljoonia omaa ja SK-yhtiönsä rahaa - jopa 100 000 euron kuukausitahtia.

Koskinen kertoi Uudelle Suomelle huhtikuussa luopuneensa bisneksensä tappiollisista "rönsyistä". FC Haka kuului Koskisen tappiollisiin "harrastuksiin", mutta seurasta luopumisesta hän ei puhunut. Hakan hän oli lunastanut SK-yhtiöltään itselleen.