Jokerit sai jääkiekon KHL-liigassa lauantaina kunnolla selkäänsä Kazakstanissa pelatussa ottelussa. Paikallinen Barys Astana voitti Jokerit peräti 8-2.

Toisen erän jälkeen Barys johti ottelua 3-2. Kolmas erä oli Jokereilta totaalinen mahalasku.

– Kaksi erää pelasimme melko hyvin ja peli oli korkealla tasolla muutenkin. Kolmas erä oli meiltä luvattoman heikko ja selkäranka katkesi siinä, Jokeri-kapteeni Peter Regin kommentoi surkeaa tulosta seuransa tiedotteessa.

Barysin pelaajista maalinteossa onnistuiva Alikhan Asetov, Brandon Bochenski, Roman Starchenko, Nikita Mikhailis, Jegor Petukhov, Matt Frattin sekä kahdesti osunut ruotsalaistähti Andre Petersson.

– Lumipallo alkoi pyörimään väärään suuntaan, eikä me saatu sitä pysäytettyä missään vaiheessa. Meidän täytyy pitää huoli siitä, että tällainen ei toistu ja ottaa opiksi, Regin sanoi.

Jokerit on KHL-historiansa aikana hävinnyt kuudella maalilla vain kerran aiemmin. Vuonna 2016 joukkue hävisi SKA Pietarille 0-6.

Jokerit on KHL:n läntisessä konferenssissa neljäntenä. Vahvaa kautta pelaava Barys Astana on noussut itäisessä konferenssissa peräti toiseksi.

Jokerit päättää vieraskiertueensa maanantaina. Vastaan Tsheljabinskissa tulee Traktor.