SKA Pietari joutui jääkiekon KHL:ssä keskiviikkona koville Jokereiden kanssa. Tiukka taistelu päättyi SKA:n 4-3 -voittoon Patrik Hersleyn jatkoaikamaalilla.

Jokerit oli noussut ottelussa kolmesti tasoihin. Pekka Jormakka, Niklas Jensen ja Sakari Manninen maalasivat. Latvialaismaalivahti Janis Kalnins oli Jokereiden maalilla jälleen erinomainen.

Jokereille sattui ottelun alkupuolella kiekonmenetyksiä, mutta loppua kohden ote parani.

– Ensimmäisessä erässä jouduimme puolustamaan paljon, mutta pääsimme tauolle tasatilanteessa. Nostimme tasoa toiseen erään ja pystyimme viemään kamppailua. Pelasimme hyvän ottelun, mutta tietenkin tappio harmittaa, Jormakka sanoi Jokereiden tiedotteen mukaan.

Jokereilla olisi ollut saumat ottelun voittoonkin. Pisteputki jatkui, mutta jatkoajalla Jokerit sai rangaistuksen väärästä vaihdosta.

Tuomaripäätös oli kova, koska Jokereiden pelaaja joutui vaihtoon mennessään väistämään SKA:n pelaajaa. Joku tuomari olisi varmasti jättänyt jäähyn viheltämättä.

Jokerit sai tililleen pisteen joukkueen kokonaissaldon ollessa nyt yhdeksän pistettä. Jokerit johtaa KHL:n läntistä konferenssia.

Lauri Marjamäen komennossa Jokerit on aloittanut kautensa mallikkaasti. SKA-ottelu oli joukkueen kauden kovin tasonmittaus tähän saakka ja peli oli varsin tasainen.