Jalkapallon Mestareiden liigan finaalissa kohdannevat tänä vuonna Real Madrid ja Juventus. Real Madrid tyrmäsi ensimmäisessä välieräottelussa tiistaina Atletico Madridin 3-0 ja Juventus voitti keskiviikkona Monacon vieraskentällä 2-0.

Atleticon ja Monacon nousu toisissa otteluissa välierävoittoihin vaatisi ihmeitä. Juventuksen maalivahti Gianluigi Buffon on pitänyt maalinsa puhtaana yhtäjaksoisesti 621 minuuttia ja nollannut Barcelonan kahdesti. Juventuksen sanotaan pelaavan maailman parasta puolustuspeliä ja tulokset ainakin puhuvat puolestaan.

Juventuksen tähti oli keskiviikkona Gonzalo Higuain. Ensimmäiseen maaliinsa hän sai Dani Alvesilta loistavan kantapääkikan. Dani Alves syötti myös Higuainin toisen maalin.

Monaco piti palloa 56 prosenttisesti, eikä sinänsä pelannut huonosti. Juventuksen puolustus oli vain liian hyvä ja Buffon oli viimeisenä linkkinä itse varmuus.

Monacolle jo selviytyminen välieriin yritti odotukset. Toisessa välieräottelussa Juventusta vastaan sen pitäisi voittaa vähintään 2-0 päästäkseen edes jatkoajalle. Vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä.