Oppositiopuolue vihreiden kansanedustaja Jyrki Kasvi kommentoi Twitterissä europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon (ps.) ja entisen perussuomalaisten kansanedustajan James Hirvisaaren sosiaalisen median lausuntoja koskien Brysselin tämänpäiväisiä terrori-iskuja.

Etelä-Suomen Sanomat kertoi Halla-ahon ja Hirvisaaren lausunnoista tänään.

– Jahas, täälläkin juhlitaan rasisminvastaista viikkoa, Halla-aho kirjoitti tänään Facebookissa viitaten Brysselin iskuihin.

Kommentti on herättänyt voimakkaita vastareaktioita Twitterissä.

– Ei kauaa kestänyt, kun isisin 5. kolonna aloitti myös Suomessa. Viha, pelko ja jännite nimenomaan terroristien tavoite, Kasvi kirjoittaa Twitterissä.

Sittemmin Halla-aho on julkaissut toisenkin päivityksen Facebookissa.

– Aloin miettiä, että suvaitsevaisuusindoktrinoidun eurooppalaisen pinna on häkellyttävän pitkä. Kaikki ovat taas järkyttyneitä ja tyrmistyneitä ja kyselevät, "miksi tällainen tapahtui", panevat Belgian lippuja profiileihinsa ja painottavat, että ei saa antaa pelolle valtaa. Muutamassa viikossa pöly kuitenkin laskeutuu ja business as usual. Seuraava isku järkyttää ja tyrmistyttää meidät uudelleen ja samat rutiinit toistetaan. Ihmisiä kuolee. Hätätilatoimenpiteet maksavat hirvittävän paljon rahaa ja sotkevat ihmisten elämää. Olisivatko reaktiot ja puheet toisenlaisia, jos mikä tahansa muu viiteryhmä kuin Allahin soturit ampuisi ja räjäyttäisi tässä tahdissa ihmisiä ja aiheuttaisi näin paljon vahinkoa? Halla-aho kirjoitti.