Kevan halituksen puheenjohtaja, kokoomuksen varapuheenjohtaja Sampsa Kataja tyrmää Nova-Kiinteistökehityksen toimitusjohtajan Arto Merisalon esittämät väitteet siitä, että Kataja kiitti Merisaloa KMS-rahasta jo huhtikuussa 2007.

Katajan mukaan hän ei edes tuntenut Merisaloa silloin.

- En muista tällaista tapaamista ollenkaan. Kakkosta olisinkin voinut käydä kiittämässä, mutta en Merisaloa, koska häntä en tuolloin tuntenut. Jos hän on ollut paikalla porukassa, jossa on ollut Kakkonen, on voinut mennä kiitokset sekaisin, Kataja sanoo Ilta-Sanomille.

Arto Merisalo puolestaan sanoo, että poliitikkojen suosimassa ravintola Manalassa Helsingissä oli kyseisenä iltana useita keskustan ja kokoomuksen poliitikkoja.

- En itse tuntenut Katajaa tuolloin lainkaan. Hän tuli juttelemaan minulle, oli kovin ystävällinen ja esittäytyi. Hän tuli kiittämään saamastaan tuesta, Merisalo kertoo Ilta-Sanomille.

Merialon mukaan Kehittyvien Maakuntien Suomi mainittiin tapaamisessa nimeltä ja useat ihmiset voivat todistaa kohtaamisen. Merisalo syytti Katajaa omien liikemiessuhteidensa pimittämisestä.

Kataja pitää edelleen kiinni väitteestään, että Nova-Groupin KMS-kytkökset selvisivät hänelle vasta vaalirahakohun alettua.

KMS:n ympärillä olleiden ihmisten muisti tuntuu olevan hyvin häilyväinen. Arto Merisalo itse muistikin yllättäen osallistuneensa Kevan kokoukseen Järsössä, vaikka aikaisemmin ei tällaista muistanutkaan. Myös kokouksessa ollut Juha Kajo joutui kaivelemaan muistinsa sopukoita miettiäkseen, oliko hän ollut kokouksessa vai ei.