Kansanedustaja Ritva ”Kike” Elomaa (ps) suosittelee perussuomalaisten ”innokkaille” hillintää, jos puolue mielii hallitukseen.

”Muutamien innokkaiden kohdalla täytyy vähän vielä mennä eteenpäin ja katsoa, että pystytään tekemään yhteistyötä hyvin ja vähän hillitsemään. Tässä politiikassa täytyy tehdä niin, jos meinaa hallitukseen. Näin se on”, hän toteaa Uuden Suomen 200 kansanedustajaa -haastattelussa mainitsematta yhtään ”innokasta” nimeltä.

Esimerkiksi hänen puoluetoverinsa, kansanedustaja Jani Mäkelä on epäillyt koronatilanteen pahentumisen keskellä terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen osaamista puhumalla ”THL:n pelleistä”. Elomaa ei Suomen terveysviranomaisia arvostele, hänen tyylinsä politiikassa on rakentavampi.

”Minä en käytä sellaisia nimityksiä”, hän vastaa Uuden Suomen ottaessa esiin Mäkelän käyttämän kielen.

Katso videolta, ketkä kansanedustajat ovat tehneet Elomaahan vaikutuksen (juttu jatkuu alla):

Sanna Marinin (sd) hallitus tuli torstaina esiin aiempaa huomattavasti järeämmillä koronaan liittyvillä suosituksilla. Hallituksen olisi pitänyt olla Elomaan mielestä koronaviruksen leviämisen estämisessä jämäkämpi jo aiemmin.

”Totta kai täällä on poliitikoillakin vastuu ja hallituksella. Hallitus olisi voinut ottaa ehkä vähän järeämmän otteen tästä.”

Lue koko haastattelu täältä: Toisen polven kansanedustaja Ritva Elomaa pitää isäänsä esikuvana – suitsii ”innokkaita” perussuomalaisia ja olisi valmis koviinkin koronatoimiin

LUE MYÖS: