Liikenne on todella kaaoksessa Helsingin kaikilla tärkeimmillä sisääntuloväylillä.

Lahdenväylällä sattui puolenpäivän jälkeen onnettomuus Kehä I:n liittymän kohdalla, ja Lahdenväylä suljettiin liikenteeltä. Onnettomuudessa oli mukana Pasi-panssariajoneuvo, joka rysäytti pahasti bussin perään. Kuva Lahdentieltä tässä jutussa.

Tie 3 eli Hämeenlinnanväylä on suljettu liikenteeltä onnettomuuspaikan raivauksen vuoksi. Onnettomuuspaikka on Kehä I:n ja Mäntsäläntien liittymän välissä. Tämän vuoksi myös merkittävä liikenneväylä Kehä I ruuhkautuu, varoittaa Tiehallinto. Lisäksi Kehä I:lle on annettu ensitiedote onnettomuudesta Malmin kohdalla.

Turun moottoritiellä eli tiellä 2 sattui aiemmin aamulla useiden autojen ketjukolari, minkä vuoksi myös tämä moottoritie on ollut poikki liikenteeltä.

Kehä III:lla Turunväylän liittymän ja Bembölen liitymän välillä on sattunut onnettomuus, jossa oli mukana raskas ajoneuvo. Yksi kaista on suljettu liikenteeltä. Lisäksi Kehä III on Vantaalla poikki onnettomuuden takia. Onnettomuus sattui välillä Kuninkaalan liittymä - Kuusikon liittymä.

Poliisi on ohjaamassa liikennettä Kehä III:n sumakohdissa.

Länsiväylällä sattui myös onnettomuus, mutta siellä liikenne on nyt palautumassa normaaliksi.

Liikkuva poliisi vahvistaa Uudelle Suomelle, että olosuhteet ovat nyt todella kurjat ja kolareita on sattunut runsaasti. Ongelmia lisää autoilijoiden tietämättömyys ajovalojen käytöstä. Lue lisää poliisin havaitsemasta uudesta ilmiöstä tästä.

Autoliikenteen lisäksi Helsingin joukkoliikenne on pahasti jumissa. Lue lisää tästä.