Kokoomuksen puoluesihteeri Janne Pesonen ja kansanedustaja Timo Heinonen kertovat, että puolueen autoilua koskeva vaalimainoskampanja on saanut aikaan ennätysmäisen palautevyöryn.

”’Autot kuuluvat teille’ -kampanja on kerännyt ennätysmäärän huomiota ja ennätysmäärän palautetta”, Heinonen kertoo Twitterissä.

”Saadun positiivisen palautevyöryn perusteella yksi kaikkien aikojen onnistuneimmista mainoksista”, hehkuttaa puoluesihteeri Pesonen Twitterissä.

Heinonen laskee, että hänelle itselleen on tullut nopeasti laskettuna joitain kymmeniä palautteita henkilökohtaisesti. Viestejä on tullut niin sähköpostitse kuin myös sosiaalisen median kanavista, Heinonen kertoo Uudelle Suomelle.

”Pääviesti [on ollut], että hyvä, että pidätte myös huolta meistä maaseudulla asuvista”, Heinonen kertoo.

Heinosen mukaan hänelle tullut palaute on ollut kokonaisuudessaan positiivista.

Kokoomuksen tienvarsimainos on herättänyt myös kritiikkiä. Esimerkiksi Helsingin apulaispormestari Anni Sinnemäki (vihr) ihmetteli, miksei vähäpäästöisyyttä mainita mainoksessa lainkaan. LUE LISÄÄ: Kokoomuksen vaalimainoksesta nousi äläkkä – Näin puoluejohto selittää: ”Epärealistista ajatella, että elämä ilman autoa olisi mahdollista kaikille”

LUE MYÖS:

”Tämä ei voi olla vallankumous, sähköautot eivät vain ilmesty tänne” – Autoliitosta suorat sanat puolueille aamu-tv:ssä

St1:n Mika Anttonen: ”Oli vaikeaa huomata, että biopolttoaineet eivät ole ratkaisu”