Kokoomuksen kansanedustaja Pia Kauma sanoo Harry ”Hjallis” Harkimon olevan väärässä, kun tämä arvioi, ettei ollut kokoomuksessa ”minkään arvoinen”.

”Väärin, Hjallis. Olit samanarvoinen kuin muutkin. Jos ei koe puoluetta oikeaksi, niin silloin toki kannattaa vaihtaa. Meillä pärjää tekemällä sekä muita arvostavalla ja rakentavalla asenteella”, Kauma kirjoittaa Twitterissä.

Kauman ulostulo liittyy Harkimon Uudelle Suomelle ja Kauppalehdelle antamaan haastatteluun. Harkimo vastaa haastattelussa syytöksiin puheenjohtaja Petteri Orpon pääministeritien tuhoamisesta. Harkimo vertaa puheita jääkiekkojoukkueeseen.

”Jos jostain joukkueesta lähtee pelaaja, niin ei häntä syytetä siitä, että joukkue ei pärjää. Kokoomus kaatui hoitajamitoitukseen. Se on niiden oma ongelma, ja minä en voi heitä auttaa tässä asiassa”, Harkimo tilittää.

”Minä en ollut kokoomuksessa minkään arvoinen, joten miksi minun arvoni olisi kasvanut niin totaalisesti, että olisin yhtäkkiä ratkaisemassa, kenestä tulee pääministeri”, hän jatkaa.

Katso koko haastatteluvideo ja lue juttu tästä: Hjallis Harkimo: ”Kokoomus kaatui hoitajamitoitukseen, turha syytellä minua pääministeripaikan menetyksestä”