Kaakkois-Suomen poliisilaitos on saanut kiinni jo toisen maanantaina Joutsenon säilöönottoyksiköstä karanneen pohjoisafrikkalaisen miehen.

27-vuotias mies otettiin kiinni kuuden aikaan tiistai-iltana Lappeenrannan juna-asemalla.

Joutsenossa säilöönottoyksiköstä entisistä Konnunvuon vankilan tiloista karkasi maanantai-iltana kolme pohjoisafrikkalaista miestä. Miehet oli otettu kiinni maastapoistamispäätösten täytäntöönpanon turvaamiseksi. He ovat syyllistyneet aikaisemmin lähinnä lieviin omaisuus- ja väärennysrikoksiin.

Yksi heistä saatiin kiinni vain muutama tunti paon jälkeen ja toinen saatiin kiinni nyt tiistaina.

Karussa on edelleen yksi mies, joka poliisin ei ole vaarallinen. Poliisin mukaan hän on 28-vuotias ja vartaloltaan roteva. Yllään hänellä on siniset ulkoiluhousut, joiden lahkeissa pohkeen kohdalla on poikittainen heijastinraita, tumma untuvatakki, jonka alla on valkoinen verkkaritakki, jonka hartiat ovat mustat ja hihoissa on pitkittäiset raidat. Hänellä on jalassaan tummanvihreät Crocs-sandaalit.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja miesten liikkeistä tai olinpaikasta Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen vihjenumeroon 050 447 9574 tai sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.