Tampereen kouluissa on tänään ollut sekava tilanne, kun useat koulut ovat saaneet uhkauksia ja niitä on suljettu, kertoo Aamulehti. Lehden mukaan poliisi on ottanut kiinni nuoren miehen Kalevan lukion lähellä. Kiinniottoon liittyi poliisin mukaan johdettu tilanne.

Rikoskomisario Jussi Hakaniemi Tampereen poliisista painottaa Aamulehden mukaan, että poliisin tutkinnassa ei ole ilmennyt mitään konkreettista uhkaa.

Tampereen Kaarilan yläaste ja lukio suljettiin hieman ennen kello yhdeksää aamulla väkivaltauhkauksen vuoksi ja yli 600 oppilasta lähetettiin kotiin. Jonkun toisen koulun opiskelija oli esittänyt uhkauksen Kaarilan lukion oppilaalle keskiviikkona linja-autossa. Irc-galleriassa levinneen tiedon mukaan uhkaaja oli sanonut, että "torstaina Kaarilassa paukkuu kello 12".

Myös Kalevan lukio ja Pyynikin ammattioppilaitos saivat omat uhkauksensa. Yhdeksän jälkeen myös Kalevan lukio tyhjennettiin. Pyynikin ammattioppilaitoksessa työskentely sen sijaan jatkuu. Tämänhetkisten tietojen mukaan Pyynikin uhkaus koskeekin huomista.

Aamulehden mukaan tilanne on sekava, kun tekstiviestit ja huhut sinkoilevat opiskelijoiden kesken.