Ensimmäisen F1-voittonsa Unkarin gp:ssä ottanut McLaren-kuljettaja Heikki Kovalainen himoitsee lisää ykköstiloja.

–Voitto ei muuta juuri mitään. Yhä edelleen opin joka kisaviikonloppu enemmän sekä työskentelystä tallin kanssa että autostani. Loppukauden tavoitteeni on voittaa lisää kilpailuja ja muutenkin taistella mahdollisimman usein kärkiporukassa.

–Pystyin siihen ajoittain ensimmäisenkin kausipuoliskon aikana, joten nyt tunnen oloni entistä luottavaisemmaksi, Kovalainen sanoi.

Kimi Räikkösen ensivaikutelma Valencian F1-radasta oli positiivinen. Räikkönen vertaa Valencian kovavauhtista katurataa Melbournen Albert Park -rataan.

–Rata näyttää mukavalta, mutta tiedämme vasta ajamisen jälkeen minkälainen se oikeasti on. Jollakin tavalla tämä rata muistuttaa myös jenkkiratoja.

–Ehkä eniten tämä muistuttaa Albert Park -rataa. Kuitenkin sillä erolla, että täällä ei ole lainkaan samanlaisia shikaaneja, Räikkönen pohti saavuttuaan Valencian rata-alueelle.

Räikkönen lähtee Valencian osakilpailuun viiden pisteen takaa-ajoasemasta McLarenin Lewis Hamiltoniin.

–Olemme yhä hyvissä asemissa mestaruustaistelussa. Kausi olisi voinut olla parempikin, mutta myös paljon huonompi. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen tilanteeseen.

–Olen jäänyt liian monen kuskin taakse aika-ajoissa. Kaiken pitäisi olla kunnossa, kunhan saamme tämän ongelman ratkaistua, Räikkönen totesi. Mistä Räikkösen aika-ajo ongelmat ovat sitten johtuneet?

–Auton käyttäytyminen ei ole aika-ajoissa ollut ihan sitä mitä odotimme. Meidän vauhtimme on kisoissa ollut ihan hyvää, ja kun saamme auton toimimaan hyvin myös yhdellä kierroksella, niin tilanne on paljon parempi.