Lauri Markkanen jatkoi loisto-otteitaan, kun Chicago Bulls palasi reilun viikon mittaiselta tauoltaan koripallon NBA-liigassa perjantaina. Chicago kukisti Orlando Magicin vieraissa 110-109 ja nappasi toien perättäisen voittona.

Robin Lopez vei Chicagon 108-106 -johtoon yhdeksän sekuntia ennen loppua, mutta Orlandon Evan Fournier vastasi kolmosella heti perään. Markkasta rikottiin 1,5 sekuntia ennen päätössummeria kolmostilanteessa. Suomalaistähti epäonnistui ensimmäisessä vapaaheitossaan, mutta laittoi kaksi viimeistä sisään vieden Bullsin voittoon.

Markkanen oli 25 pisteellään Chicagon paras pistemies. Hän kirjautti tililleen myös 11 levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden riiston. Tupla-tupla oli Markkaselle kahdeksas viimeisessä 10 ottelussa.

Markkanen laittoi 21 pelitilanneyrityksestään kahdeksan sisään. Kymmenestä kolmen pisteen yrityksestä upposi neljä. Hän epäonnistui kerran kuudessa vapaaheitossaan.

Viisi kolmosta upottanut Zach LaVine teki Chicagolle 22 pistettä. Lopez pussitti 18 ja Otto Porter Jr 17 pistettä.

Fournier heitti Orlandolle 22 pistettä. Sentteri Nikola Vucevic saalisti 19 pistettä ja 13 levypalloa.

Chicago on nyt voittanut kaksi peräkkäistä ottelua ensimmäisen kerran sitten joulun. Orlando tuli viiden ottelun mittaisen voittoputkensa päähän.

Chicagon kausi on muuten ollut melkoista rämpimistä. Pitkien tappioputkien keskellä kärvistellyttä Bullsia ei tulla näkemään pudotuspeleissä, joten Markkanen voi aloittaa kesälomansa jo huhtikuussa.