Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson on tarttunut perussuomalaisten puheenjohtajan Juss Halla-ahon kommenttiin, jonka mukaan perinteiset teemat, kuten työväestön asema tai ympäristö, ovat tehneet tilaa muodikkaille teemoille, kuten fanaattisille maahanmuuttonäkemyksille.

Halla-aho nosti asian esiin puheessaan perussuomalaisten puoluevaltuustolle aikaisemmin lauantaina.

”Suomi on saamassa ennennäkemättömän punaisen hallituksen. Kyse ei ole pelkästään siitä, mitkä puolueet ovat mukana, vaan myös siitä, että niin demarit, vasemmisto kuin vihreät ja rkp ovat tietyssä mielessä radikalisoituneet ja siirtyneet vasemmalle. Niistä kaikista on tullut voimakkaasti identiteettipuolueita”, hän sanoi. Lue lisää: Jussi Halla-aholta suorat sanat: ”Muut haluavat, että perussuomalaisten kannattajat jäävät seuraavalla kerralla kotiin”

Li Anderssonin mukaan Halla-aho yritti kritisoida syntyvää hallitusta, mutta onnistui sen sijaan kuvailemaan täydellisesti omaa puoluettaan.

”Perussuomalaiset ovat todellisuudessa Suomen identiteettipoliittisin puolue. He eivät tiedä ovatko vasemmalla vai oikealla, talouspoliittinen linja on tästä johtuen hyvin epäselvä, duunareiden asialla halutaan olla mutta ei ay-liikkeen eikä konkreettisia työelämäesityksiä näy”, hän vastaa Halla-aholle Twitterissä.