Liverpoolista MLS-liigan Los Angeles Galaxyn siirtynyt Steven Gerrard teki loisteliaan debyytin uuden seuransa riveissä. Gerrard viimeisteli itse yhden maalin ja oli järjestelemässä kahta muuta, kun Galaxy kaatoi perjantain kierroksella San Jose Earthquaken 5-2 (2-2).

Galaxy nousi avauspuoliskolla kahden maalin takaa tasoihin Gerrardin ansioista. 1-2 -kavennus syntyi, kun Gerrardia rikottiin rangaistuspotkun arvoisesti. Pilkulta pallon upotti verkkoon toinen valioliigakonkari Robbie Keane. Gerrard oli itse asialla seitsemän minuuttia myöhemmin, kun hän laukoi kulmapotkun jälkitilantessa 2-2 -tasoituksen.

Kaksikon yhteistyö jatkui toisella puoliajalla, kun Gerrard antoi matalan vapaapotkun boksiin, josta Keane jatkoi pallon maaliin. Keane täydensi hattutemppunsa osumalla toistamiseen pilkulta ja loppulukemat 5-2:een kaunisteli lisäajalla Sebastian Lletget.

35-vuotias Gerrard edusti koko valioliigauransa ajan Liverpoolia toimien myös pitkään joukkueen kapteenina. 17 kauden aikana hän esiintyi Liverpool-paidassa 504 kertaa ja iski 120 maalia. Ikätoveri Keane puolestaan pelasi muiden muassa Leedsin, Tottenhamin ja Liverpoolin väreissä.