Madventures-ohjelman tuottaja ja toinen juontaja Riku Rantala ottaa kantaa perjantaiseen uutiseen, jossa kerrottiin K-ryhmän vetäneen mainoksensa pois Subtv:n suositusta matkailuohjelmasta.

Tekstiviestitse lähettämässään kommentissa Rantala ilmoittaa, että kyse ei ole kansalaisjournalistisesta saavutuksesta, vaan moralistien painostuksesta. Hän ei katso, että kohua aiheuttaneessa kannibalismijaksossa olisi moitittavaa.

Uusi Suomi uutisoi asiasta, kun Angelika Alander oli kirjoittanut aiheesta blogissaan. Aihe on herättänyt paljon keskustelua sekä puolesta että vastaan. Päätoimittaja Markku Huusko kirjoitti myös aiheesta näkökulmansa.

Tässä Riku Rantalan lähettämä viesti kokonaisuudessaan:

Uusi Suomi hurskastelee "kansalaisjournalismin" riemuvoitolla, kun yksittäinen fanaatikko onnistuu surkeasti perustellulla jankkaamisellaan saamaan Keskon inkompetentin markkinointijohdon sekoilemaan. Se ei toki ole mikään yllätys, että joukko kansanedustajia saadaan mukaan sähköpostijeesusteluun asioista, joita eivät joko tunne tai kykene ymmärtämään. Nimilistassa ovat tutut irtopisteiden kerääjät. Se kuitenkin on yllätys, että ainakin lanseerausvaiheessa kiinnostavilla bloggaajillaan ratsastanut Uusi Suomi haksahtaa tällaiseen hölmöilyyn hurahtaneiden harrastelijoiden kanssa. Kyse ei ole kansalaisjournalismista, vaan vastenmielisestä, Yhdysvalloista tutusta ilmiöstä: moralistien painostuksesta, joka yleistyessään ja vakavimmillaan voi olla uhka sananvapaudelle. Olisimme odottaneet Uuden Suomen käsittävän tämän. Puheenaolleessa jaksossahan ei ole mitään moitittavaa viestinnän sääntelyn kannalta - siinä yksinkertaisesti tuodaan esille ja näytetään toteen se fakta, että ammoin yleistä ihmissyöntiä harjoitetaan maailmassa edelleen.