Kouluttaja, viestintäasiantuntija Katleena Kortesuo puuttuu satiirisessa blogikirjoituksessaan partiolaisten kondomitapaukseen. ”Mitä? Harrastavatko partiolaiset SEKSIÄ?” kuuluu kirjoituksen otsikko.

Ilta-Sanomat kertoi eilen, että Suomen partiolaisten Japaniin lähettämä tuhannen kondomin lähetys on jäänyt jumiin tulliin. Suomen Partiolaisista kerrotaan lehdelle, että tulli on tulkinnut kondomien olevan tarkoitettu jälleenmyytäviksi, koska määrä on niin suuri. Suomen Partiolaiset aikovat matkustaa Japanin Yamaguchiin maailman suurimpaan partioleiriin Jamboreehen.

- Olen järkyttynyt. Mieleni pahoittanut. Puolesta loukkaantunut. Mitä ne oikein siellä leireillä puuhaavat? Onko nykyään partiossa seksisuoritusmerkkejä? Onko partiotaitokilpailujen aiheena porno? Katleena Kortesuo tykittää blogissaan.

- Jos olisin itse partiossa, niin kyllä pitäisin tytöt ja pojat erillään toisistaan ainakin 25. ikävuoteen asti. Tai hetkinen. Entäs se helvetillinen homoseksi? Kyllä ne lapset täytyy pitää erillään toisistaan ihan jokainen yksilönä. Parempi olisi, jos seksille alttiit ikäkaudet (eli alle 25-vuotiaat) pidetään kotona turvassa. Olen kuullut, että jotkut ovat harrastaneet seksiä jopa koulukavereittensa kanssa. Koulut on kiellettävä! hän jatkaa.

Kortesuo jatkaa ajatuskulkua hämmästelemällä, mihin kondomeja ylipäänsä tarvitaan. Ajatuskulku päättyy huipennukseen, että eihän seksiä pitäisi ”harrastaa”m vaan pikemminen ”uurastaa”.

Kortesuo kertoo olevansa itsekin partiolainen.