Internetin uutisseurantapalvelun Amppareiden toimitusjohtaja Petteri Hannonen vakuuttelee, että yritys pysyy puolueettomana yrityskaupasta huolimatta.

Otavamediaan kuuluva NettiX osti enemmistöosuuden Amppareista.

- Sekä Ampparit.com että Witpik-mediaseuranta perustuvat erilaisiin teknologisiin ratkaisuihin, eivätkä inhimillisiin päätöksiin. Jokapäiväiseen työhömme ja palvelujemme toimivuuteen liittyvät asiat eivät siis ole muuttuneet omistusmuutoksen myötä, Hannonen kommentoi Uudelle Suomelle.

Eikö kaupassa ollut riski, että uutisten tuottajat eivät enää luota Ampparin riippumattomuuteen kun se on Otava-median omistuksessa, minkä seurauksena eivät enää haluaisi omia uutisiaan sivustolle?

- En usko luottamuksen menettämiseen. Ampparit.com säilyy omana, itsenäisenä palvelunaan, toimien samoin periaattein ja samasta näkökulmasta, mistä sen aikoinaan Florian Bergerin kanssa yhdessä kehitimme.

- Jokapäiväisen työmme suhteen asiat eivät ole muuttuneet. Ampparit.com:n hyödyt siis tulevat säilymään samoina niin lähteille kuin käyttäjillekin, Hannonen vakuuttaa.