Pääministeri Juha Sipilän (kesk) Uutissuomalaiselle antama haastattelu on kohottanut kulmia myös sdp:ssä. Sipilä sanoo lehdelle, että ”punavihreä puoli kieltäisi käytännössä metsien käytön kokonaan”.

Sdp:n varapuheenjohtaja Sanna Marin kommentoi lausuntoa syyttämällä Sipilää muiden puolueiden kantojen tietoisesta vääristelystä.

”Pääministeri Juha Sipilä on ilmeisesti valinnut vaalitaktiikaksi toisten puolueiden kantojen tietoisen vääristelyn. Sipilän puheilla ei ole totuuspohjaa ja tällaiset kannanotot kertovat lähinnä keskustan kannatuspaniikista. Rimanalitus pääministeriltä”, hän kommentoi.

Sipilän kommenttiin tarttui jo aikaisemmin sunnuntaina vihreiden kansanedustaja Ville Niinistö, joka syyttii pääministeriä valehtelusta. Lue lisää: Ville Niinistö raivostui Juha Sipilän heitosta: ”Tahallinen valehtelu on jo törkeää”

Juha Sipilä vastasi syytöksiin Pääministerin haastattelutunnilla. Lue tarkemmin: Juha Sipilä vastasi valehtelusyytöksiin haastattelutunnilla: ”Tässä ajellaan kaksilla rattailla”