Merialueille on annettu varoitus 15 - 17 metriä sekunnissa puhaltavasta kovasta tuulesta. Myös sisävesillä tuulee voimakkaasti.

Tallinnaan matkaavista pika-aluksista Linda Line on perunut kaikki päivän lähtönsä. Helsingin Makasiiniterminaalin mukaan SuperSeaCat aikoo sen sijaan liikennöidä ainakin aamun ensimmäisen lähtönsä.

Kolmas pika-alusyhtiö Nordic Jet Line on jo lopettanut liikennöintikautensa.

Fortum on saanut korjattua sähkölinjat Lounais-Suomessa aamuun mennessä. Eilinen syysmyrsky katkaisi sähköt yhtiön noin 20 000 asiakkaalta.

Fortum oli varautunut lähestyvään myrskyyn hälyttämällä asentajia töihin jo eilen.

Eniten myrskytuhoista kärsivät Raisio, Uusikaupunki, Somero ja Rymättylä. Varsinais-Suomen lisäksi sähköjä katkeili jonkin verran myös Satakunnassa, Etelä-Pohjanmaalla ja Uudellamaalla.

Pohjois-Savossa, Nokialla ja Jyväskylässä oli aamulla muiden sähköyhtiöiden ongelmien takia muutama sata kotitaloutta.

Syksyn ensimmäinen myrsky vei sunnuntaina sähköt tuhansista kodeista. Iltapäivällä alkaneista katkoksista kärsi enimmillään noin 9500 Fortumin jakelualueen asiakasta. Suurin osa sähköistä saatiin illan aikana palautettua.

Lounais-Suomessa häiriöistä kärsivät useat paikkakunnat, esimerkiksi Raisio, Uusikaupunki ja Somero. Myös Etelä-Suomessa, muun muassa Tammisaaressa ja Etelä-Pohjanmaalla, oli taloja ilman sähköä.

Kova tuuli katkoi jonkin verran puita Lounais-Suomessa, mutta isoilta vahingoilta vältyttiin.

Myrskytuuli haittasi merellä Viking Linen autolautta Rosellan matkantekoa. Maarianhaminasta lähtenyt autolautta joutui odottamaan useita tunteja satamaan pääsyä Ruotsin Kapellskärissä.

Myrsky muutti myös yhden Silja Linen laivan reittiä. Silja Europa joutui ajamaan suoraan Tukholmasta Turkuun, koska alus ei päässyt päivällä Maarianhaminan satamaan.