Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Suomi24-keskustelupalstalla autoliikettä ja sen työntekijää herjanneet kaksi miestä tuntuviin korvauksiin törkeistä kunnianloukkauksista. Miehet joutuvat maksamaan autoliikkeelle, yrityksen omistajalle sekä sen työntekijälle korvauksia yhteensä 2 400 euroa.

Tämän lisäksi kummankin maksettavaksi tuomittiin sata päiväsakkoa, yhteensä 3100 euron arvosta. Maksettavaa nettiherjoista kertyi kaksikolle siis yhteensä 5500, jonka päälle lasketaan vielä vuodesta 2006 lähtien kertyneet korot.

Toinen tuomituista miehistä oli vihjaillut keskustelupalstalla helsinkiläisen autokaupan toiminnassa olevan jotain hämärää ja että yritys olisi menossa konkurssiin, minkä syyttäjä kertoi vähentäneen yritykseen tulleiden yhteydenottojen määrää. Oikeus katsoi, että yhden ihmisen omistamaan yritykseen kohdistamat herjaukset kohdistuivat myös yrityksen omistajaan.

Toinen tuomituista oli myös herjannut autoliikettä ja sen lisäksi autoliikkeen omistajan avomiestä. Avomiehen entisestä sukunimestä oli tehty halventava nimenväännös. Lisäksi miehen seksuaalista kyvykkyyttä oli herjattu.

Koko herjausjupakka oli saanut alkunsa autofirman työnhakuilmoituksesta, jonka kautta viestiketjun lukijoilla oli mahdollisuus saada selville herjauksien kohteena olevan miehen nimi.

Lain kouran yltämisestä nettikirjoitteluun löytyy myös hovioikeuden päätös. Tammikuussa 2007 hovioikeus tuomitsi Arvopaperi-lehden verkkosivulla rumia kirjoittaneen miehen teollisuusjohtaja Antti Piipon kunnian loukkaamisesta. Päiväsakkoja tuli 300 euroa. Mies tuomittiin myös korvaamaan 2000 euroa kärsimyksistä Piipolle.