Tänään kannattaa miettiä, mitä uutisia uskoo tosiksi. Verkkolehdissä on julkaistu tukku maukkaita aprillipiloja.

Etelä-Suomen Sanomat väittää, että luvaton television katselu vaikeutuu lähiaikoina. Lehden aprillijutun mukaan isännöitsijöillä on Lex Nokian myötä oikeus päästää vara-avaimilla tv-lupatarkastaja sisälle asuntoon, vaikka talon asukas olisi poissa.

Muutenkin erikoiselta kuulostava juttu paljastuu pilaksi viimeistään siinä vaiheessa, kun haastateltavina virkamiehinä ovat Sirkka-Liisa Pakaraivo Viestintävirastosta ja isännöitsijä Pentti E. Semmonen.

Aamun yksi luetuimpia juttuja oli MTV3:n F1-uutinen, jossa väitettiin Brawn GP -tallin F1-auton käyttävän sääntöjenvastaisia rakettimoottori. Samanlaisia, kuin avaruuslennoilla on käytetty. Asian vahvistaa kanavalle FIA:n tiedottaja Laura Aprilli.

Sportti.com jysäyttää todellisen ”uutispommin” sivuillaan. Lehden mukaan Pentti Matikainen palaa ensi helmikuussa A-maajoukkueen päävalmentajaksi 17 vuoden tauon jälkeen. Skuupissa kerrotaan, että Matikainen toimii Leijonien ykkösvalmentajana Vancouverin olympiaturnauksessa.

Lehti kuitenkin vinkkaa, että Matikaisen valinnan kunniaksi Suomessa vietetään 1.4. aprillipäivää.

Futismaailman verkkosivuilla puolestaan väitetään, että futismaajoukkueen karsintapelit joudutaan siirtämään Helsingistä Tampereelle Olympiastadionilta löytyneen liito-oravan pesän vuoksi.

Aamulehdessä puolestaan pilaillaan ,että Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman suonissa virtaa "tunnistettavasti suomalaista verta". Lehti on luonut sivuilleen huumoritestin, jonka avulla voi katsoa, onko Obamalle sukua. Testin monivalintakysymyksissä kysytään muun muassa, pystyykö nostamaan vasenta ja oikeaa kulmakarvaansa.

Ja lopuksi vielä aprillipila viihdemaailmasta: Seiskan mukaan Pamela Anderson muuttaa Suomeen. Anderson on lehden aprillijutun mukaan ostanut F1-tähti Kimi Räikkösen luksuslukaalin Kaskisaaresta.