Kokoomusnuorten tuoreet linjaukset hämmentävät jälleen. Perussuomalainen kansanedustaja Kaj Turunen arvioi, että kokoomuksen nuoret ajavat jo ”Hommafoorumista oikealta ohi”.

Hommaforum on maahanmuuttokritiikistä tunnettu keskustelupalsta. Kokoomusnuoret katsovat tuoreessa periaateohjelmaluonnoksessaan, että Suomen tulisi lopettaa kiintiöpakolaisten vastaanotto ja että kansanryhmää vastaan kiihottamisen kieltävä lakipykälä tulisi poistaa. Luonnoksesta kertoi Yle.

–Kokoomusnuorten periaateohjelmaluonnos vaikuttaa jotenkin äärioikeistolaiselta, johon on otettu osia hommafoorumilta, Turunen ihmettelee Puheenvuoron blogissaan.

Eniten kansanedustaja Turusta ihmetyttää kokoomusnuorten haave yksityistämisestä: niin kävisi periaateohjelmassa niin terveydenhuollon palveluille kuin valtionyhtiöillekin.

–Sehän tarkoittaisi pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan loppua, Turunen kirjoittaa.

–Ilahtuneena voin todeta, että tulevaisuudessa kokoomus on perussuomalaisten linjalla europolitiikassa. Muutoin voin todeta, että puolue on jatkossa vaarallinen suomalaiselle yhteiskuntarauhalle, hän jatkaa.