Helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu Abdirahim ”Husu” Hussein (sd) kommentoi Twitterissä lyhyesti kuohuntaa, joka liittyy hänen aiempaan tviittiinsä perussuomalaisista ja puolueen äänestäjistä.

Hussein kertoo olevansa median tavoittamattomissa matkoilla.

”Kaikki mitä oon kirjoittanut/kirjoitan aiemmin/jatkossa ovat vain ja ainoastaan mun näkemykset. Ne eivät edusta puolueeni, muslimeita, somalialaisia saatikka muita maahanmuuttajia. Seison sanojeni takana ja valmis seuraamuksiin. En aio perääntyä!” Hussein tviittaa.

Hussein tviittasi perjantaina olevansa sitä mieltä, että kaikki perussuomalaiset ja puolueen äänestäjät sekä kannattajat ovat rasisteja. Kannanotto on kuohuttanut etenkin perussuomalaisissa.

Eilen maanantaina nurmijärveläinen poliitikko Maiju Tapiolinna (ps) kertoi tehneensä poliisille tutkintapyynnön Husseinin kannanotosta.

LUE LISÄÄ: Husu Husseinin tviitti perussuomalaisten äänestäjistä kuohuttaa – Kuntapoliitikko: Asia viety nyt poliisille

”Husseinin syytös oli laaja-alainen hyökkäys yksittäisen ihmisen poliittista näkökulmaa vastaan”, Tapiolinna perusteli blogissaan.

Hussein on aiemmin kertonut muun muassa kokeneensa, että hänen uskontonsa vaikutti hänen asemaansa keskustapuolueessa. Hussein siirtyi vuonna 2016 keskustasta sdp:hen. LUE LISÄÄ: ”Husu” Hussein selvisi Turun skinheadeista, mutta Juha Sipilän puolue oli liikaa