Poliisi tutkii nuoren naisen epäiltyä raiskauksen yritystä, joka tapahtui Tampereen Hervannassa sunnuntain vastaisena yönä. Poliisi kaipaa tietoja epäillystä tekijästä.

Nainen lähti Tampereen keskustorilta Hervantaan päin noin kello 4.22 bussilla numero 3. Samassa bussissa matkasi poliisin mukaan kolme ulkomaalaistaustaista miestä, joista yksi yritti keskustella naiselle. Kaikki neljä nousivat pois bussista Hervannassa Duon pysäkillä, josta he lähtivät kävelemään samaan suuntaan, Hervannan valtaväylää takaisin kaupunkiin päin.

Tämän jälkeen kaksi miehistä erkani toisaalle ja yksi jatkoi matkaansa samaan suuntaan kuin nainenkin. Opiskelijakatu 19:n kohdalla ulkona mies yritti tehdä naiselle seksuaalista väkivaltaa, mutta nainen pääsi pakenemaan tilanteesta, poliisi kertoo.

Poliisin jakamien tuntomerkkien mukaan tekijällä oli yllään valkoinen huppari. Hän oli raamikas ja noin 185 senttiä pitkä. Miehellä oli lyhyt parta. Hän on arviolta 25-vuotias ja mahdollisesti Lähi-idästä. Alkumatkasta mukana olleet kaksi miestä olivat tekijää pienempikokoisia. Miehet ovat puhuneet matkalla keskenään mahdollisesti arabiaa.

Poliisi pyytää havaintoja tai tietoja tekijästä sähköpostiosoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.