Huumorintajun puutteesta kärsivä amerikkalaispoliisi säikäytti lumisodan osapuolet - hän vetäisi esiin virka-aseensa. Poliisi oli joutumassa innokkaan lumisotaa käyvän joukon kohteeksi. Hän noudatti ammattivaistoaan ja veti aseensa esiin, kertoo metro.uk.

Joukko washingtonilaisia järjesti Twitterin kautta massalumisodan kesken sakeinta lumisadetta, jonka USA:n itäosat ovat vuosikausiin kokeneet. Pari lumipalloa lähti kuitenkin harhateille, kuten tällaisissa tapauksissa aina käy. Ne osuivat auton tuulilasiin. Valitettavasti ratin takana istunut siviiliasuinen poliisi ei ollut joulumielellä ja veti esiin aseensa autosta noustessaan.

Useampi lumisotalainen ei selvästikään säikähtänyt, vaan pahensi tilannetta heittämällä lisää palloja häntä kohti.

Onneksi poliisi ei laukaissut asettaan, vaan pani sen pian pois. Mutta hänen vastauksensa kysymykseen: "veditkö aseesi?" oli lyömätön:

- Kyllä, koska minuun osui lumipalloja.

Yksi sotaa käyvä ei kuitenkaan pystynyt hillitsemään itseään, vaan heitti poliisia selkään. Tämä syöksyi väkijoukkoon ja yritti pidättää miehen. Muut poliisit puuttuivat tilanteeseen.

Washingtonin poliisi kielsi aluksi aseen olemassaolon. YouTube-otokset kuitenkin todistivat päinvastaista ja poliisi joutui pyörtämään sanansa.