Sinisen tulevaisuuden puoluehallituksen jäsen, puolustusministeri Jussi Niinistön (sin) erityisavustaja Petteri Leino arvostelee kovin sanoin perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon viikolla julkistettua vaalivideota.

”Kyseessä on Suomen historian hävyttömin, härskein ja valheellisin poliittinen mainos. Jopa SAK:n mässäilymainos jää tämän jalkoihin”, Leino ryöpyttää Puheenvuoron blogissaan.

Videolla kolme naamioitunutta miestä ryöstää kansalta ja juhlii kansan kurjistumisen kustannuksella, kunnes ”Äiti Maasta”nousee kansan katkeroituneesta vihasta voimansa ammentava Ketutus-hahmo palauttamaan kurin ja järjestyksen.

”Halla-ahon mainosvideo on varmasti hänen itsensä ideoima. Hän esiintyy itse siinä. Videon välityksellä hän päästää sisältään niin paljon patoutunutta vihaa ja katkeruutta, että se todellakin muuttuu synkkään, mustaan savuun sitoutuneeksi energiaksi”, Leino kommentoi.

Leino kuului aikaisemmin perussuomalaisiin, mutta siirtyi sinisiin kesällä 2017, kun Jussi Halla-ahosta tuli perussuomalaisten puheenjohtaja.

Lue myös:

Näkökulma: Jussi Halla-aho lohkaisi viikon sitaatin

Näkökulma: Jussi Halla-aho epäilee elinkeinoelämän salaliittoa

Jussi Halla-aho tiukkana sinisille: ”Emme voi olla pelastusvene näille ihmisille”