Suomi saa seurata Seefeldissä miesten 4x10 kilometrin viestikilpailun mitalijuhlia porstuan puolelta. Hyväkään suoritus ei riittänyt suomalaisilta mitaleille, kun Ranskan ankkuriosuuden hiihtäjä Richard Jouve jätti Perttu Hyvärisen loppukirissä neljänneksi.

Ristomatti Hakola selviytyi avausosuudesta kunnialla, vaikka kärkijoukosta hieman jäikin. Kakkososuuden hiihtänyt Iivo Niskanen toi Suomen vaihtoon kärkitaistossa.

Kolmannen osuuden hiihtänyt Matti Heikkinen hyytyi lopussa Norjan ja Venäjän vauhdista, mutta toi Suomen vaihtoon kolmantena. Hyvärinen teki ankkuriosuudella parhaansa, mutta ranskalainen sprinttihiihtäjä oli kirissään liian kova.

Norja voitti kultaa. Venäjä oli hopealla ja Ranska siis pronssilla. Pahasti simahtanut Ruotsin joukkue jäi viidenneksi.

Kaikki Suomen viestimiehet hiihtivät tasoonsa nähden hyvin. Toisin kuin surkeasti suoriutuneen Suomen naisten viestijoukkueen tapauksessa, ei ketään suomalaismiestä voi syyttää miesten viestissä alisuorittamisesta.

Taso ei vain riittänyt parempaan. Suomen mieshiihtäjien mitaliton kausi arvokisojen viestikisoissa on kestänyt jo kymmenen vuotta. Koko 2010-luku paahdettiin arvokisaviesteissä mitaleitta.

Iivo Niskasen 15 kilometrin pronssimitali on yhä Suomen ainoa mitali Seefeldin kisoista. Viikonloppuna ohjelmassa ovat vielä naisten 30 kilometriä, miesten 50 kilometriä, yhdistetyn joukkuekisa ja mäkihypyn sekajoukkuekisa, mutta suomalaismitali olisi näistä koitoksista merkittävä yllätys.