Matkailu- ja ravintola-alan etujärjestön MaRan toimitusjohtaja Timo Lappi toivoo, että eduskunta tekee tarvittavat korjaukset ravintoloiden koronahyvitystä koskevaan hallituksen esitykseen. Lappi harmittelee ”Aamiainen Jari Korkin kanssa” -videohaastattelussa sitä, että ravintola-alan ammattilaisia ei kuunneltu esityksen valmistelussa. Hänen mielestään tuen vertailukohtana pitäisi käyttää ravintolan myyntiä viime vuoden huhti-toukokuussa eikä tämän vuoden tammi-helmikuussa kuten hallituksen esityksessä.

Lue koko juttu
Tilaajille

Tämä sisältö on vain Uuden Suomen tilaajille.

Tilaajana saat esimerkiksi:

  • Rajoituksettoman lukuoikeuden kaikkiin artikkeleihin
  • Päivittäiset vain tilaajille suunnatut Tähtijutut
Kokeile nyt 1. kk 1 €
Digitilaaja, kirjaudu sisään