Republikaanien varapresidenttiehdokkaan Sarah Palinin möläytykset ovat saaneet Yhdysvalloissa paljon mediatilaa. Sunnuntaina uusin kohu nousi, kun Los Angeles Times –lehti kirjoitti Palinin uskoneen, että ihmiset ja dinosaurukset ovat eläneet maapallolla samanaikaisesti.

Palin kertoi alaskalaiselle opettajalle toimiessaan paikallisen Wasillan kaupungin pormestarina vuonna 1997 uskovansa, että ihmiset ja dinosaurukset elivät samaan aikaan maapallolla 6000 vuotta sitten, kun Jumala loi maailman. Palinin uskomus on yleinen kreationistien piirissä.

Luonnontieteilijät uskovat dinosaurusten kuolleen sukupuuttoon 65 miljoonaa vuotta sitten.

Kun Palinilta oli kysytty esihistoriallisista fossiileista ja miljoonia vuosia vanhoista jäljistä, Palin kertoi että hän on nähnyt kuvia, joissa on sekä dinosaurusten että ihmisten jalanjälkiä.

Huffington Post –lehden mukaan Hollywood-tähti Matt Damon on sanonut, että hän todella haluaa tietää, uskooko Palin dinosaurusten ja ihmisten eläneen samanaikaisesti, koska Palin saattaisi hyvin nousta Yhdysvaltain presidentiksi, jolloin hänellä olisi hallussaan ydinaseiden laukaisukoodit.