Hallituspuolue Sinisten toinen varapuheenjohtaja Tiina Elovaara vaikuttaa innostuneen uudesta poliittisesta liikkeestä tai puolueesta, jota Harry Harkimon (kok.) ja Mikael Jungnerin uskotaan puuhaavan .

Elovaara houkuttelee Twitter-viestissään kaksikkoa liittymään Sinisten riveihin.

– Hyvä että uutta syntyy. Kokoomuksen jakautumisesta varoittelin jo viikkoja sitten. Meillä olisi juuri perustettu puolue kyllä tässä valmiina, Elovaara viestittää.

– Olemme politiikan startup. Eiköhän pistetä Suomi uusiksi. Politiikka tarvitsee rakenneuudistuksen, hän jatkoi.

Toisaalta Elovaara kehuu hanketta myös yleisellä tasolla Aamulehden haastattelussa.

–Politiikka tarvitsee rakenneuudistusta ja uusia liikkeitä pitää siksi syntyä. Ne ovat erittäin tervetulleita, kaikkein isoimmassa kuvassa tämä on juuri sitä mitä Suomi tarvitsee, Elovaara kommentoi Aamulehdelle.

Hän miettii, ”mitä Harkimo ja Jungner nyt tarkalleen ottaen aikovat tehdä ja kuinka se vaikuttaa hallituksen vahvuuteen, koska hallitusenemmistö on niukka”.

–Jos Hjallis vie kokoomuksesta useampia kansanedustajia, on tilanne jännittävä. Hänen pitäisi saada mukaan useampia ihmisiä, että asialla olisi vaikutusta hallitukseen, ja tähän en usko, Elovaara pohtii.

LUE MYÖS: Näin Harkimoon yhdistetty Mikael Jungner on pohjustanut salaperäistä hanketta: ”...syntyy kokonaan uusi puolue”

Alla Twitter-viestejä aiheesta.