Some-kanava Twitterissä on herännyt kiivas keskustelu perussuomalaisten kansanedustajan Olli Immosen esiintymisestä Suomen Vastarintaliikkeen jäsenten kanssa.

Immonen on jakanut Facebookissa kuvan, jossa hän poseeraa Eugen Schaumanin muistotilaisuudessa muiden osallistujien kanssa. Tilaisuuden järjestäjinä toimivat Suomen Sisu ja verkkolehti Sarastus.

Erityisesti kunnallispoliitikko Dan Koivulaakso (vas.) on kommentoinut tapausta kärkkäästi.

- Sivistysmaassa [Olli Immonen] saisi kenkää ryhmästään välittömästi, Koivulaakso tviittasi.

Useampikin henkilö on Twitterissä myös penännyt hallituskumppaneiden puheenjohtajien, pääministeri Juha Sipilän (kesk.) ja valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok.) kantaa tapaukseen.

Uusi Suomi ei ole toistaiseksi tavoittanut Immosta. Yle kertoo Immosen kommentoineen sähköpostitse, että Eugen Schaumanin muistotilaisuus oli kaikille osallistujille avoin ja rajoittamaton. Immonen on järjestäjiin kuuluvan kansallismielisen Suomen Sisun puheenjohtaja.

Suomen Vastarintaliike puolestaan nousi julkisuuteen vuonna 2013 sattuneen Jyväskylän kirjaston puukotustapauksen yhteydessä. Yhdistys kertoo kotisivuillaan tunnustavansa kansallissosialistisen maailmankatsomuksen.