Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL laajentaa tukilakkoja, joilla vauhditetaan Postin kariutuneita työehtoneuvotteluita.

Ensi maanantaina 25. marraskuuta tukilakot laajenevat lentokentille ja pääkaupunkiseudun joukkoliikenteeseen. Lentokentillä lakossa ovat ne JHL:n jäsenet, jotka työskentelevät Airpossa ja RTG:ssä.

Lakko alkaa maanantaina kuudelta aamulla ja päättyy tiistaina 26.11. alkaviin työvuoroihin, mikäli Posti- ja logistiikka-alan PAU ry:n työnseisaukset jatkuvat.

Lakko vaikuttaa koko maassa ainakin lentojen turvatarkastuksiin.

Pääkaupunkiseudun joukkoliikenteessä tukilakko alkaa 25. marraskuuta kello kolmelta aamuyöllä ja päättyy tiistaina 26. marraskuuta samaan aikaan, jos PAU ry:n työnseisaukset jatkuvat.

Lakossa ovat mukana JHL:n jäsenet, jotka työskentelevät Koiviston Auton palveluksessa.

Työstä pidättäytyminen koskee myös huoltokorjaamoiden työntekijöitä, jotka tekevät työtä pääkaupunkiseudun kunnallisen sopimusliikenteen huoltokorjaamoiden työntekijöiden palkkaliitteen soveltamisalalla.

”Tukilakko vaikuttaa voimakkaasti julkiseen liikenteeseen, koska samaan aikaan myös AKT aloittaa tukilakon HSL-alueella”, JHL kertoo.

LUE LISÄÄ: