Maailman ehkä kalleinta curryannosta tarjotaan juuri nyt Lontoossa, kertoo E24-sivusto. 2 000 punnan (noin 2 300 euron) hinnalla saa Seafood Treasure -nimisen ruokalajin. Siinä on beluga-kaviaaria, valkoista tryffeliä, viiriäisenmunia ja skottilaista hummeria. Annos koristellaan lehtikullalla.

Mukana on myös rapuja ja simpukoita.

Bombay Brasserie -ravintolan keittiömestari Prahlad Hedge kertoo, että resepti on peräisin hänen äidiltään - joskin tässä versiossa käytetään maailman hienoimpia raaka-aineita.

Julkisuuden haaliminen ravintolalle kalliita ruoka-annoksia "keksimällä" alkaa olla yhä tavallisempi konsti. Vuoden 2006 talvella eräs Glasgow'ssa sijaitseva pizzeria myi "Royale"-nimisen pizzan. Annokseen kuului samppanjaa, kaviaaria, hummeria ja 24-karaattisia kultalastuja. Se myytiin nettihuutokaupalla roomalaiselle asianajajalle Maurizio Morellille. Hän nautti pizzan Sabrina-vaimonsa kanssa ystävänpäivänä. Hinta oli noin 2 800 euroa.