Teemu Pukki pelasti Norwichille pisteen, kun seura jäi Englannin kakkossarjan The Championshipin vierasottelussa 1-1 -tasapelin Wigania vastaan. Pukin viimeistelemä tasoitusmaali syntyi ottelun 81. minuutilla. Maali oli hänelle kauden 27:s.

- Jääkylmä Teemu pelasti pisteen!, Norwichin ilmoitti Twitter-tilillään.

Norwichille tasapeli oli pettymys, sillä seura se johtaa sarjaa ja Wigan rypee neljänneksi viimeisenä. Norwichin päävalmentaja Daniel Farke näki tuloksessa silti positiivisia asioita.

- Hyvä piste. Wigan on pelannut kotonaan vahvasti ja heitä vastaan on haastavaa pelata. Heitä vastaan on myös vaikea luoda maalipaikkoja, mutta meillä oli kolme tai neljä hyvää tilannetta.

Championshipin kaudesta on pelaamatta neljä kierrosta. Norwich johtaa sarjaa nyt neljän pisteen erolla Leeds Unitediin.

Kaksi parasta joukkuetta nousee Valioliigan ensi kaudeksi suoraan ja sijoille 3-6 päätyneet joukkueet karsivat kolmannesta nousupaikasta. Norwich sijoittuu varmasti kolmanneksi.

Kolmantena oleva Sheffield United on Norwichia seitsemän pistettä perässä. Jos Norwich seuraavassa ottelussaan voittaisi Sheffield Wednesdayn ja Sheffield United häviäisi Nottinghamille, varmistuisi Norwichin nousu.

Pukki johtaa Championshipin maalipörssiä kolmen maalin turvin. Pukki on vain kolmen maalin päässä Championshipin uudesta maaliennätyksestä.