Tottenham ja Manchester City kävivät hurjan taiston jalkapallon Mestareiden liigan toisessa puolivälieräottelussa Cityn kotikentällä. Man City voitti ottelun 4-3, mutta ottelupari päättyi 4-4 ja Tottenham lunasti jatkopaikan vierasmaalisäännön turvin.

Ottelun alku oli hurja. 11. minuutilla tilanne oli 2-2. Koskaan aiemmin Mestareiden liigassa ei ole tehty neljää maalia niin lyhyessä ajassa.

Man City siirtyi 4-2 -johtoon ja olisi sillä tuloksella mennyt jatkoon. Tottenhamin jatkopaikan ratkaisseen kavennuksen viimeisteli Fernando Llorente 73. minuutilla.

Yliajalla City sai pallon maaliin. Osuma kuitenkin hylättiin paitsiona.

Tottenham kohtaa välierissä Mestareiden liigan toisen yllättäjän Amsterdamin Ajaxin. Vaikka Tottenham hienoinen suosikki onkin, on muistettava Ajaxin raivanneen tieltään neljännesvälierissä Real Madridin ja puolivälierissä Juventuksen.

Englannin Valioliigan kärkijoukkue Liverpool murjoi toisessa osaottelussa FC Porton vieraissa 4-1. Otteluparin Liverpool voitti murskaavasti 6-1.

Välierissä Liverpool kohtaa FC Barcelonan. Liverpoolin nykyinen taso riittää kyllä Barcelonan kaatamiseen.

Liverpoolin faneilla saattaa olla edessään ikimuistoinen kevät. Joukkue johtaa Valioliigaa ja voi voittaa tällä kaudella tuplan, kun Mestareiden liigan mestaruuskin on tarjolla. Liverpool voitti Mestareiden liigan 2005 ja on sen jälkeen ollut häviämässä finaalia 2007 sekä 2018. Valioliigan Liverpool voitti viimeksi 1990.