Yhdysvaltain presidentti Donald Trump jatkaa Trumputin-kokouksen puolustamista. Trump julistaa huippukokouksen jälkeen saamansa kritiikin valeuutisiksi Twitterissä.

Trump on jo aiemmin joutunut puolustautumaan ja korjailemaan sanomisiaan, joista nousi kohu viime viikolla heti maanantaina kokouksen jälkeen. Trumpin nähtiin myötäilleen liiaksi Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia samaan aikaan, kun hän lyttäsi oman maansa turvallisuusviranomaisten tutkimukset. Trump on sittemmin korjannut puheitaan ja korostanut luottavansa Yhdysvaltain turvallisuusviranomaisiin.

Lue lisää (juttu jatkuu alla): Rajusti ryöpytetty Trump perui Helsingin kohupuheitaan – ”Liian myöhään”

Nyt Trump jatkaa puolustuspuheitaan somessa.

–Kun kuulette valeuutisten puhuvan negatiivisesti tapaamisestani presidentti Putinin kanssa ja kaikesta siitä, mistä luovuin, muistakaa, etten luopunut MISTÄÄN. Me pelkästään puhuimme tulevaisuuden eduista molemmille maille, Trump twiittaa.

Trump jatkaa, että hän ja Putin tulevat toimeen ”erittäin hyvin”, mikä on hyvä asia muille paitsi korruptoituneelle medialle.

Lue myös:

Trump: Putin henkilökohtaisesti vastuussa Venäjän sekaantumisesta USA:n vaaleihin

Presidentti Niinistö summasi huippukokousta: ”Korviini jäi soimaan erityisesti senaattorin sanat”

Mepiltä tyly huomio Suomelle Trumputinista: ”Nyt varmaan moni suuttuu”

Vladimir Putinin mustalle listalle joutunut ex-suurlähettiläs: ”En pyytänyt häntä hyökkäämään”

Tutkijat: ”Kreml saattaa pian katua, että huippukokous järjestettiin - Ei mitään tarvetta uusille Trump-Putin-tapaamisille”