Cristiano Ronaldo oli Real Madridin sankari jalkapallon Mestareiden liigan toisessa puolivälieräottelussa. Hän viimeisteli kolme maalia Real Madridin voittaessa Bayern Münchenin jatkoajan jälkeen 4-2. Otteluparissa Ronaldo teki peräti viisi maalia.

Ronaldo sai Mestareiden liigassa historialliset 100 maalia täyteen. Tosin hänen ratkaisumaalinsa oli lahja tuomareita. Olihan tilanne selvä paitsio.

Bayern München siirtyi 53. minuutilla johtoon, kun Robert Lewandowski osui rangaistuspotkusta. Ronaldo oli varsinaisella peliajalla pimennossa, mutta teki maalin 76. minuutilla. Bayernin Philipp Lahm oli hieman myöhässä ja Ronaldon kaltainen virtuoosi luonnollisesti käytti tilanteen hyväkseen.

Heti seuraavasta tilanteesta Bayern siirtyi jälleen johtoon. Realin Sergio Ramos hölmöili pallon omaan maaliin. Yhteismaalit olivat 3-3, joten peli eteni jatkoajalle.

Ronaldo teki ratkaisevan maalin 104. minuutilla. Tilanne oli selvä paitsio, mutta linjamieheltä jäi liputtamatta.

Viitisen minuuttia myöhemmin Ronaldo teki illan kolmannen maalinsa. Sen jälkeen osui vielä Marco Asensio.

Bayernille jäi paitsiomaalin lisäksi jossiteltavaa Arturo Vidalin ulosajosta. Moni tuomari olisi pitänyt Vidalin kentällä.

Myös Atletico Madrid meni Mestareiden liigan välieriin pelattuaan 1-1 -tasapelin Leicester Cityn vieraana Atletico voitti otteluparin 2-1.

Saul viimeisteli Atleticon johtomaalin 26. minuutilla. Kotijoukkue Leicester taisteli sen jälkeen sinnikkäästi ja Jamie Vardy tasoittikin 1-1:een. Yrityksen puutteesta Leicesterilla homma ei ollut kiinni, mutta lisämaaleja ei nähty.

Mestareiden liigan välierissä ei tänäkään vuonna ole mukana yhtään brittijoukkuetta.