Uuden Napapiirin sankarit 3 -elokuvan kuvauksiin etsitään nyt sadoittain suopotkupalloilijoita.

Kuvaukset käynnistyvät heinäkuun lopulla Kainuussa. Elokuvassa Jussi Vatasen esittämä Janne lähtee ikäkriisin seurauksena etsimään itseään tunturivaellukselle. Samaan aikaan kotiäitiyteen tympääntynyt Pamela Tolan esittämä Inari osallistuu Kolarin kiinteistöhuollon työkykymatkalle suopotkupallokisoihin. Elokuvassa nähtävät suopotkupallokisat kuvataan Vuokatissa 21.7.–4.8.2016 ja kohtauksiin etsitään satoja avustajia ja lukuisia erikokoisia ryhmiä.

Elokuvan 2. apulaisohjaajan Saara Kankaanpään mukaan kuvauksiin etsitään 5–10 henkilön suuruisia joukkueita, jotka voivat olla kaveriporukoita tai harrastusseuran jäseniä. Aiempi pelikokemus ei ole edellytys.

– Varsinkin nuorista miehistä koostuvat ryhmät mahtuvat vielä hyvin mukaan. Pelitaitoa ei tarvitse olla – riittää, että jalkapalloa on tullut seurattua vaikka vain vartti kotisohvalta. Mutta kisoihin etsitään myös tuomareita, Kankaanpää kertoo tiedotteessa.

Elokuvan ohjaa Tiina Lymi ja käsikirjoittaa Pekko Pesonen. Ilmoittautumisia toivotaan osoitteeseen napis3[at]yellowfilm.fi.