Yön susien moottoripyörämaratonin järjestäjä Andrei Bobrovski kertoo moottoripyöräkerhon jäsenten pääseen jo Tshekkiin asti. Asiasta kertoo Prague Post, joka viittaa Govorit Moskva -radiokanavan haastatteluun.

Bobrovski kertoo itse olevansa Moskovassa, koska hänen viisuminsa peruutettiin. Bobrovskin mukaan muita moottoripyöräkerhon jäseniä on kuitenkin päässyt Tshekkiin asti. Maan poliisi kuitenkin kertoo, ettei ole tietoinen asiasta.

Venäläinen uutistoimisto Itar-Tass puolestaan kertoi aiemmin tänään, että Yön susien jäseniä olisi päässyt Puolan rajan yli. Aiemmin Yön sudet pysäytettiin Valko-Venäjän ja Puolan rajalla.

Bobrovski vakuutti jo eilen, että Euroopassa jo olevat moottoripyöräilijät jatkavat reittiä Yön susien puolesta, jos moottoripyöräkerholaisia ei päästetä EU:n sisälle.

Yön susien oli tarkoitus ajaa Saksaan Valko-Venäjän, Puolan, Tshekin, Slovakian ja Itävallan kautta. Heidän tarkoituksensa on ollut saapua Berliiniin 9. toukokuuta, joka on Venäjällä toisen maailmansodan voitonpäivä.