Maailman suurimmalla huutokauppasivulla ebayssä myydään joka sekunti tavaroita 2 000 dollarilla (1 485 euroa) - ympäri vuorokauden. Siellä ei kuitenkaan myydä vain tavallisia tavaroita, kuten vaatteita ja kodin elektroniikkaa. Vuosien saatossa kaupan on ollut jos jonkinlaista erikoisuutta, kertoo Aftonbladet.

Vuoden 2004 helmikuussa joku yritti myydä Hornet-hävittäjää. Alkupyyntö oli miljoona dollaria, mutta ostaja joutui kokoamaan koneen itse, koska se oli purettu pieniin osiin. Kahdeksalla miljoonalla dollarilla myyjä olisi toimittanut koneen valmiina.

Kun FBI kuuli tarjouksesta, se ilmoitti myyjälle, että tämä saisi myydä koneen vain Yhdysvaltojen kansalaiselle eikä konetta saisi viedä pois maasta. Huutokauppa keskeytettiin.

Toinen outo tarjous oli Britney Spearsin hiukset. Hiuksia myivät kampaajat, jotka vuoden 2007 helmikuussa ajelivat tähden hiukset. Hinta oli miljoona dollaria, mutta ebay ei hyväksynyt huutokauppaa.

Merkillinen oli myös huutokauppa, jossa alkuperäistä Hollywood-kylttiä myytiin vuoden 2005 marraskuussa. Alkuhinta oli 300 000 dollaria ja kyltti meni kaupaksi 450 050 dollarilla. Myyjä halusi käyttää tuoton rahoittaakseen Hollywood-projektin.

Tässä lienee kuitenkin merkillisin yritys. Eräs Australian kansalainen yritti vuoden 2006 toukokuussa myydä koko Uuden-Seelannin saaren. Lähtöhinta oli 0,01 Australian dollaria. Hinta kipusi 3 000 dollariin ennen kuin ebay pani yritykselle pisteen.

Vuonna 2007 australialainen kaveriporukka myi itseään. He lupasivat hauskan viikonlopun vitsailun, naurun ja oluen säestyksellä. Lähtöhinta tässäkin oli 0,01 Australian dollaria ja kaupat tehtiin 1 300 Australian dollarilla.

Vuonna 2009 ebayssä myytiin tavaroita noin 60 miljardilla dollarilla.