Keskiviikko 23.8.2017

Ohje pojille: Näin saat tyttöystävän

Jaa artikkeli:
Luotu: 
8.11.2010 16:23
Päivitetty: 
8.11.2010 16:26

Yläastetta käyvillä pojilla on suuri tarve saada tietoja seksuaalisuudesta. Seksi on suurin kiinnostuksen kohde, kun pojat soittavat Väestöliiton Poikien puhelimeen.

Poikien puhelimessa työskentelevä Joonas Kekkonen kertoo, että pojat kaipaavat aikuista miestä, jolle jutella. Yläasteikäiset pojat puhuvat seksistä keskenään paljon, mutta heillä on asiantuntijan mukaan aika niukasti tietoa. Pojat kaipaavat konkreettisia neuvoja, mitä saa tehdä ja mitä ei. Myös oma keho mietityttää.

Oma tai kavereiden seksuaalinen suuntautuminen hämmentää poikia. Homous on asia, josta moni poika ei halua puhua kavereilleen tai perheelleen, mutta rohkaistuu kyselemään tietoa ja neuvoja ammatti-ihmisiltä Poikien puhelimessa.

Poikien puhelimesta kysytään myös neuvoja, miten voisi saada tyttöystävän. Näin Väestöliitto opastaa:

1. Lähde harrastuksiin, joissa on tyttöjä. Tanssi on kova juttu.

2. Mene juttelemaan tytöille.

3. Ole ystävällinen ja kohtelias.

4. Tytöt eivät tykkää, jos puhut vain itsestäsi tai vaadit tyttöä muuttumaan tahtosi mukaisesti.

5. Pysy omana itsenäsi. Seurustelusuhteessa kumpikin joustaa ja tekee kompromisseja.

6. Muista, että täydellistä tyttöä ei ole. Itsekään et ole täydellinen.

Poikien puhelimen työntekijät ehtivät ottaa viime vuonna vastaan yli 22000 puhelua. Ruuhkaiseen puhelimeen soitettiin ahkerasti, vain joka neljäs puhelu pääsi läpi.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Tlo

Muutama vinkki elämänkokemuksen syvällä rintaäänellä:

7. Älä vaikuta epätoivoiselta. Ujot ja söpöt saavat Disney-piirretyissä tytön, oikeassa elämässä tytöt "otetaan".

8. Huomioi tyttö luonnollisella, huomaamattomalla tavalla. Älä siis avaa hänelle ovea tai luovuta paikkaasi, vaan tarjoa hänelle ohimennen vaikkapa karkki/tupakka/lonkero, tai mitä te nuoret nykyään sitten nautittekaan, samalla kuin itse syöt/poltat/juot. Tarjoa myös muille, jottet vaikuttaisi turhan ilmiselvältä. Tästä on pitkällä tähtäimellä hyötyä, sillä...

9. ...tytöt ulkoistavat päätöksen mahdollisesta kiinnostuksestaan suurelta osin ystävilleen. Jos saat tytön ystävät pitämään sinua mukavana ja reiluna, parannat mahdollisuuksiasi selvästi.

10. Ole metsästäjä, älä kukkanen. Leijona ei mieti mitä gaselli siitä ajattelee, saati välitä mitä gaselli siitä ajattelee epäonnisen hyökkäysyrityksen jälkeen. Psyykkaa itsesi pitämään itseäsi tyttöjä ylempiarvoisena, silti näyttämättä sitä tytöille, ja huomaat miten helpoksi homma käy.

11. Kannattaa mieluummin katua tekemisiään, kuin tekemättä jättämisiään. Tehtyjen mokien muistelu on huomattavasti mukavampaa kuin jossittelu ja tekemisistä saa paljon parempia juttuja jälkikäteen kerrottavaksi.

12. Jos muu ei tehoa, riidan haastaminen on yllättävän tehokas tapa vahvatahtoisia tyttöjä kohtaan. Sen tehoa ei voi kuvitella ennen kuin sitä kokeilee. Hyökkäävällä v*ttuilulla saa takuulla tytön/naisen huomion itselleen - ja 90% iskemisestä on huomion herättämistä. Lisäksi tuolloin tyttö/nainen ei tajua olevansa iskuyrityksen kohteena, mikä auttaa aina asiaa.

Pysyttele kuitenkin loitolla henkilökohtaisuuksista tai naisen fyysisistä ominaisuuksista. "Mikä v*tun ämmä sinä luulet olevasi?!" on sopivan neutraali. Muista herkeämätön katsekontakti.

mathew4512

YK-täti kutsui Kongoa "maailman raiskausten pääpaikaksi". Kongo-setä puolustautui vastaamalla että "On muita maita, joissa on raiskauksia paljon enemmän kuin Kongossa." Mikä lienee totta mutta ilmeisesti YK-koodin mukaan Kongo-sedän olisi pitänyt vaieta ja hävetä.
______________________________________
<a href="http://www.actualcerts.com">braindumps</a> | <a href="http://www.actualcerts.com/cert/MCITP.htm">mcitp braindumps</a> | <a href="http://www.actualcerts.com/cert/A-plus.htm">a+ braindumps</a> | <a href="http://www.actualcerts.com/cert/MCTS.htm">mcts dumps</a> | <a href="http://www.actualcerts.com/cert/SCWCD.htm">scwcd dumps</a>